NIP Spasić

Energetska Efikasnost

Ukoliko:

  • želite da uštedite struju, gas i ostale energente
  • želite da novac trošite racionalno i uštedite
  • želite da od vašeg doma napravite prijatnije i ugodnije mesto za življenje
  • želite da plaćate manji porez
  • želite da produžite vek vašem objektu
  • želite da smanjite emitovanje CO2 gasa do 30 odsto
  • želite da doprinesete očuvanju ozonskog omotača...

Imamo rešenje.

NIP SPASIĆ je preduzeće koje kao zalog za dobru saradnju polaže tradiciju, reference, profesionalnost i kvalitet usluge. Pridružite nam se u borbi za zdraviji i ugodniji život!

TERMOIZOLACIONI FASADNI SISTEMI

Ugradnjom termoizolacionih fasadnih sistema jednostavno i trajno rešavate pitanje toplotne izolacije građevinskih objekata. Savremeni život insistira na unapređenju energetske efikasnosti i jedan od osnovnih prioriteta jeste racionalna upotreba energenata kod krajnjih korisnika. Kuću lako možemo uporediti sa ljudskim organizmnom. Kvalitetna i topla odeća čuva vaše zdravlje. Po istom principu „živi“ i vaš stambeni ili poslovni objekat. Izolacijom spoljašnjeg zida objekta stvaraju se uslovi za udobniji, konforniji i zdraviji život. Statistika kaže da se kvalitetnom izolacijom toplotni gubici smanjuju za čak 40 odsto. Iz ovog razloga je važan mudar izbor svih elemenata termoizolacionih fasadnih sistema, i izbor tima koji čine sertifikovani i obučeni majstori. Kompanija NIP SPASIĆ insistira na pažljivom planiranju svakog korak: od izbora elemenata do ugradnje.

ŠTA JE ENERGETSKA EFIKASNOST?

Sintagma koja se u modernom vremenu često eksploatiše ukazuje na jednostavnu životnu politiku – efikasnu upotrebu i uštedu električne energije. Najefikasniji način postizanja uštede ostvaruje se upravo toplotnom izolacijom građevinskih objekata ugradnjom TERMOIZOLACIONIH FASADNIH SISTEMA.

KVALITET TOPLOTNE IZOLACIJE

Izbor kvalitetnih elemenata fasadnog sistema garantuju dobru i efikasnu toplotnu izolaciju. Iako za kvalitetnije proizvode treba izdvojiti nešto veću svotu novca, treba imati na umu da će i ušteda biti veća, a povraćaj investicije višestruko brži. Zato, prilikom ugradnje termoizolacionog fasadnog sistema, postoji izbor materijala prilikom kog ne možete napraviti grešku! Proizvodi renomiranih proizvođača sa tradicijom su najbolji izbor. Garanciju njihovog kvaliteta daju sertifikati izdati od akreditovanih laboratorija.

Zvuči komplikovano? Nije. Da rezimiramo: energetski efikasni objekti znače manju potrošnju električne energije, manje poreze, uštedu novca i konforniji život... Treba li još razloga za pravi izbor?